Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2021 #1 O malum mini mini bir kuş donmuştu şarkısında gibi mini mini bir kuş olsanız nereye konarsınız?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Mys 2021 #3 @yesim434 ün yasadigi yere. Hem harika bi komsum olurdu hem yasadigi yerin manzarasi muhtesem
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #4 Bende uzaklara mı gidiyon sen
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Mys 2021 #5 KuMRu dediki: Bende uzaklara mı gidiyon sen Genişletmek için tıklayın... Kuş olmayacagima gore uzulmene gerek yok
KuMRu dediki: Bende uzaklara mı gidiyon sen Genişletmek için tıklayın... Kuş olmayacagima gore uzulmene gerek yok
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #6 GüLüCüKツ dediki: Kuş olmayacagima gore uzulmene gerek yok Genişletmek için tıklayın... Tamam geçti sakinleştim
GüLüCüKツ dediki: Kuş olmayacagima gore uzulmene gerek yok Genişletmek için tıklayın... Tamam geçti sakinleştim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Mys 2021 #7 KuMRu dediki: Tamam geçti sakinleştim Genişletmek için tıklayın... Olsaydim giderdim bi iki kanatta orada cirpardim nolmus
KuMRu dediki: Tamam geçti sakinleştim Genişletmek için tıklayın... Olsaydim giderdim bi iki kanatta orada cirpardim nolmus
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Mys 2021 #8 Gider kartal yuvasına konardim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Mys 2021 #9 GüLüCüKツ dediki: @yesim434 ün yasadigi yere. Hem harika bi komsum olurdu hem yasadigi yerin manzarasi muhtesem Genişletmek için tıklayın... Olurya birgun yolunuz duserse her zaman beklerim kapim sonsuz aciktirrr ( sanal degil gercek hayati yasiyanlardanim
GüLüCüKツ dediki: @yesim434 ün yasadigi yere. Hem harika bi komsum olurdu hem yasadigi yerin manzarasi muhtesem Genişletmek için tıklayın... Olurya birgun yolunuz duserse her zaman beklerim kapim sonsuz aciktirrr ( sanal degil gercek hayati yasiyanlardanim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Mys 2021 #10 yesim434 dediki: Olurya birgun yolunuz duserse her zaman beklerim kapim sonsuz aciktirrr ( sanal degil gercek hayati yasiyanlardanim Genişletmek için tıklayın... Bende seni her zaman beklerim canim
yesim434 dediki: Olurya birgun yolunuz duserse her zaman beklerim kapim sonsuz aciktirrr ( sanal degil gercek hayati yasiyanlardanim Genişletmek için tıklayın... Bende seni her zaman beklerim canim