P Papatya V.I.P V.I.P 17 Ekm 2012 #2 Hepside birbirinden cici. Eline sağlık Aşk Gülüm. Darısı başınıza inşAllah...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Ekm 2012 #3 olurda bir gün bebeğim olursa ayrı oda yapmam ona,yanımdan hiç ayırmicam çünkü
Tuba ♕ Özel üye 17 Ekm 2012 #4 RüzqαrqüŁü dediki: Hepside birbirinden cici. Eline sağlık Aşk Gülüm. Darısı başınıza inşAllah... Genişletmek için tıklayın... teşekkürler bitaneminşallah
RüzqαrqüŁü dediki: Hepside birbirinden cici. Eline sağlık Aşk Gülüm. Darısı başınıza inşAllah... Genişletmek için tıklayın... teşekkürler bitaneminşallah
Tuba ♕ Özel üye 17 Ekm 2012 #5 arz-ı hal dediki: olurda bir gün bebeğim olursa ayrı oda yapmam ona,yanımdan hiç ayırmicam çünkü Genişletmek için tıklayın... bebekken belki ama büyüyünce olmaz ki
arz-ı hal dediki: olurda bir gün bebeğim olursa ayrı oda yapmam ona,yanımdan hiç ayırmicam çünkü Genişletmek için tıklayın... bebekken belki ama büyüyünce olmaz ki
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Ekm 2012 #6 arz-ı hal dediki: olurda bir gün bebeğim olursa ayrı oda yapmam ona,yanımdan hiç ayırmicam çünkü Genişletmek için tıklayın... İnşallahh )
arz-ı hal dediki: olurda bir gün bebeğim olursa ayrı oda yapmam ona,yanımdan hiç ayırmicam çünkü Genişletmek için tıklayın... İnşallahh )
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Ekm 2012 #7 ° AşK_Gülü ° dediki: bebekken belki ama büyüyünce olmaz ki Genişletmek için tıklayın... bebekken diyorum zaten,büyüsün o zaman odası olur RüzqαrqüŁü dediki: İnşallahh ) Genişletmek için tıklayın... amin.imkansızı istiyorum olur inş.
° AşK_Gülü ° dediki: bebekken belki ama büyüyünce olmaz ki Genişletmek için tıklayın... bebekken diyorum zaten,büyüsün o zaman odası olur RüzqαrqüŁü dediki: İnşallahh ) Genişletmek için tıklayın... amin.imkansızı istiyorum olur inş.