murat.ozcan00 Aktif 30 Hzr 2012 #1 Arkadaşlar Gta Sa Mp içinserver açacaktım port için modemin kullanıcı adı ve şifresini istedi bende bilmiyorum nerden öğrenebilirim ??
Arkadaşlar Gta Sa Mp içinserver açacaktım port için modemin kullanıcı adı ve şifresini istedi bende bilmiyorum nerden öğrenebilirim ??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Hzr 2012 #3 boş bırsayfa acin 192.168.1.1 yaz goglenin ustundekı arama yerıne cıkar şifre yerıne kucuk harfle admin yaz ötekı bölumede ttnet yaz sanirim olur müşteri hizmetlerinden çok rahat öğrenebilirsiniz.eğer sizin üzerinize kayıtlı ise...yada resetleyin. Upvote 0 Downvote
boş bırsayfa acin 192.168.1.1 yaz goglenin ustundekı arama yerıne cıkar şifre yerıne kucuk harfle admin yaz ötekı bölumede ttnet yaz sanirim olur müşteri hizmetlerinden çok rahat öğrenebilirsiniz.eğer sizin üzerinize kayıtlı ise...yada resetleyin.
B batu78 Üyecik 4 Tem 2012 #4 Kull. adı: admin veya administrator Şifre: password olması lazım Upvote 0 Downvote