msnetgd.dll bu ne hatasi bilen varmı?

java sürümünü güncellemek ve windows vista güncellemelerini düzenli olarak yüklemek bana en mantıklı çözüm gibi geliyor.

XP için DLL paketi(eksik DLL'lere son)
Açilmayan programlara,kaybolan DLL dosyalarina son,bu programi kurun ve tüm DLL'ler otomatik olarak yüklensin. Sadece Windows XP uyumludur.

!!!!!!!SORUN ÇÖZÜLDÜ!!!!!!!

ARKADAŞLAR AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM İNTERNETTE ARARKEN BURAYI DA GÖRMÜŞTÜM DAHA SONRA BAKTIM BİLEN YOK VE KENDİM UĞRAŞTIM SORUNU ÇÖZDÜM
sırf size yardımcı olmak içinde buraya geri gelip üye oldum herkez yardımcı olmalıdır birbirine bilenler bilmeyenlere
ilk öncelikle denetim masası ardından program ekle/kaldır a giriyoruz daha sonra o listede sol tarafta yüklü güncelleştirmeleri görüntüle diyor orayı tıklıyoruz ardından açılan listeden sadece internet explorer 8 i kaldır diyoruz kaldırdıktan sonra yeniden başlatın bilgisayarı açılırken tekrar güncelleşmeyi otamatik yüklüyor zaten sonra explorer i açtığınızda yukarıda bi yazı çıkıyor işte güvenlik i aç die onu açmayın direk üstüne tıklatıp bir daha bunu gösterme deyin hiç bişey yüklenmeye gerek kamadan sorun çözüldü kolay gelsin aslında kısa bir işlem :D:D:D

Vista Upd Yapildiginda, Sistemin .dll dosyasini güncellestiriyor, bu arada Ie8 de güncellestiriliyor. zayif noktasi olan tarafi msnetgd.dll ile ayni dosya bulunmakta ve bu dosya güncellestirmede siliniyor ve ie8 dosyasi kullaniliyor.
Ayni zamanda bu güncellesmeyi tamamladiktan sonra MSN hata veriyor.

Yapacaginiz tek sey, taliparslan farkina varmis.. ie8 güncellestirmeyi engelleyin, egerki güncellestirdiyseniz ie7 tekrar yükletin.

Sayet bunuda Basaramadinizsa, MSN Kompile Silip Yeniden Yüklemeniz gerekiyor.

Geri