k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 27 Ekm 2009 #2 Vay bee ne aşamalardan geçmişiz. İlk 18 yaşına giriş otomobilimdir 124... Hoş bir araç
Gizemli Cadi Forum Gururu 27 Ekm 2009 #3 Zamanında kimbilir ne sükse yapmıstır .;.Murat 124 reklamları...
Suskun V.I.P V.I.P 27 Ekm 2009 #4 Safir bugün hep çocukluk gençlik dönemlerime götürdün beni.O zamanların Mercedesi idi bu arabalar.Baya zaman geçmiş yaff.
Safir bugün hep çocukluk gençlik dönemlerime götürdün beni.O zamanların Mercedesi idi bu arabalar.Baya zaman geçmiş yaff.
wien06 V.I.P V.I.P 28 Ekm 2009 #5 Gercektende HACI MURAT lari unutmak zor. Bizlere tekrar hatirlattigin icin cok tesekkürler Suskun.
K kocausta Üye 2 Ock 2012 #7 O zamanlar bazıları Murat'çı, diğerleri Renault'cuydu. Renault reklamlarındaki slogan "zaman Renault'yu haklı çıkarır"dı. Doğruydu.
O zamanlar bazıları Murat'çı, diğerleri Renault'cuydu. Renault reklamlarındaki slogan "zaman Renault'yu haklı çıkarır"dı. Doğruydu.
buhurdan Özel Üye Özel üye 1 Ags 2017 #8 masraf kapısı diye reklam mı olur yaa bu reklamı gören kişi niye bunu alsın ki
-araz- EYVALLAH... V.I.P 1 Ags 2017 #9 ilk arabamizdi bizim sanırım beş yaşında falandim hatırlıyorum maviydi öyle güzeldi ki