yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Şbt 2023 #1 Bekliyorum cevaplari Soru ortada Mutluluğun ve huzurun anahtarı nedir ?? Son düzenleme: 18 Şbt 2023
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Şbt 2023 #2 Hoşgörü Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Ekm 2023 #4 Sevgı Ve. Güzel sözler Upvote 0 Downvote
retro66 Üye 17 Ekm 2023 #5 Çocukların ve masum insanların Öldüğü dünyada Mutluluk ve huzur Yakıtı biten arabaya benzer iterek götürebilirsin benzinliğe kadar. Upvote 0 Downvote
Çocukların ve masum insanların Öldüğü dünyada Mutluluk ve huzur Yakıtı biten arabaya benzer iterek götürebilirsin benzinliğe kadar.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Ekm 2023 #7 mutlulugun ve huzurun anahtarini buldum actim aldim gidiyorum <<<<<<<<<<<<<<<< yardima da gelirlermis huzur ve mutluluk ne kadar güzel degilmi Upvote 0 Downvote
mutlulugun ve huzurun anahtarini buldum actim aldim gidiyorum <<<<<<<<<<<<<<<< yardima da gelirlermis huzur ve mutluluk ne kadar güzel degilmi