Ne Varsa Eskilerde Var -Kasetler- Vhs Kayıtlar-Cdler

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Bir döneme damga vuran kasetler ,cdler ve hatta şu an eski dizilerin çoğunu izleme imkanı elde ettiğimiz VHS kayıtlar bu haftanın konusu:)

Ne Varsa Eskilerde Var -Kasetler- Vhs Kayıtlar-Cdler

Aranızda hiç kaset dolduranlar oldu mu ben o şansa nail olamadım ama kasetten şarkı dinlemişliğim çoktur :)

Uzun uzun liste yapar sevdiğim şarkıları Cd'ye attırırdım :) tabii o da çabuk bozulur yanardı ne çektim be😊

VHS kayıtlar hakkında bir fikrim yok:)

Pekin sizlerin bu konuda maceraları var mıydı bizlerle paylaşacağı anıları :)

Kasetleri de gördüm ama CDlere daha çok aşinayım, 2-3 tane büyük CD albümü olurdu hatta film, düğün, müzik, belgesel CDleri falan. O zamanlar CD oynatıcı baya popülerdi :)
Evde bir ton kaset de vardı ama bi gün bile açıp dinlediğimi hatırlamam. Daha çok o deliğe kalem sokup kaseti parçalamaktan zevk alırdım :D

Kasetleri de gördüm ama CDlere daha çok aşinayım, 2-3 tane büyük CD albümü olurdu hatta film, düğün, müzik, belgesel CDleri falan. O zamanlar CD oynatıcı baya popülerdi :)
Evde bir ton kaset de vardı ama bi gün bile açıp dinlediğimi hatırlamam. Daha çok o deliğe kalem sokup kaseti parçalamaktan zevk alırdım :D
Bende Cdlere daha çok aşinayım biz CD dönemine denk geldik galiba ya :)

Çocukluğumda video kayıtlardan film izlerdik öyle herkeste bulunmazdı.
Kaset çalar en popüler olanı. Özellikle seçme eserlerden liste hazırlardım sonra onları kasetçiye götürüp karışık kaset yaptırırdım.

Geri