ShadoW Katılımcı 18 Ock 2008 #2 Biliyodum bunu.... Ben de kopek sitesine eklemistim Emegine SAglik.... Emeqe Sayqi...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ock 2008 #4 Ben en az bu kadar boyda çoban köğekeri gördüm ancak onların kilosu bu kadar yoktu
ShadoW Katılımcı 18 Ock 2008 #5 Bizim komsuda war... Cifliginde besliyor komsumuz Hayvana cit dayanmiyor Gerci yerinden kalkamiyor ya ! Normalde Resimlerin uzerinde site isimlerinin olmamasina dikkat edilmesi gerekmiyor mu ?
Bizim komsuda war... Cifliginde besliyor komsumuz Hayvana cit dayanmiyor Gerci yerinden kalkamiyor ya ! Normalde Resimlerin uzerinde site isimlerinin olmamasina dikkat edilmesi gerekmiyor mu ?
ShadoW Katılımcı 18 Ock 2008 #6 Coban kopekleri derken hangi cins ? MEsela SiVAS' in kangali bundan daha buyuk olabiliyor ??
kelebek -ütopik- V.I.P 18 Ock 2008 #7 ShadoW dediki: Normalde Resimlerin uzerinde site isimlerinin olmamasina dikkat edilmesi gerekmiyor mu ? Genişletmek için tıklayın... Evet aslında site reklamlarına izin vermiyoruz ama resimlerdeki forum olmayan adreslere ufak tefek göz yummalar oluyor
ShadoW dediki: Normalde Resimlerin uzerinde site isimlerinin olmamasina dikkat edilmesi gerekmiyor mu ? Genişletmek için tıklayın... Evet aslında site reklamlarına izin vermiyoruz ama resimlerdeki forum olmayan adreslere ufak tefek göz yummalar oluyor
gizemce Katılımcı 18 Ock 2008 #8 ShadoW dediki: Biliyodum bunu.... Ben de kopek sitesine eklemistim Emegine SAglik.... Emeqe Sayqi... Genişletmek için tıklayın... NE BİLİM GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM VE KOYMAK İSTEDİM
ShadoW dediki: Biliyodum bunu.... Ben de kopek sitesine eklemistim Emegine SAglik.... Emeqe Sayqi... Genişletmek için tıklayın... NE BİLİM GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM VE KOYMAK İSTEDİM
gizemce Katılımcı 18 Ock 2008 #10 ShadoW dediki: Bisi demedik be ablacim yhaa ( = Genişletmek için tıklayın...