kelebek -ütopik- V.I.P 2 Arl 2008 #3 Kırşehirliye sormuşlar, istiklal marşını kim besteledi diye, Neşet Ertaş o zamanlar küçüktü olsa olsa Muharrem Ertaş'tır demiş Besteleri güzeldir ve ekoldür, ama kendi söylememesini tercih ediyorum
Kırşehirliye sormuşlar, istiklal marşını kim besteledi diye, Neşet Ertaş o zamanlar küçüktü olsa olsa Muharrem Ertaş'tır demiş Besteleri güzeldir ve ekoldür, ama kendi söylememesini tercih ediyorum
e-PaCk Forum Gururu 15 Arl 2008 #5 tam neşet ertaş tutkumun depreşip indirip dinlemeye başladığım zaman impossibel in ne dinlediğimi göster kısmında da görüp dumur olduğum kişidir. unutamıyorum o anı
tam neşet ertaş tutkumun depreşip indirip dinlemeye başladığım zaman impossibel in ne dinlediğimi göster kısmında da görüp dumur olduğum kişidir. unutamıyorum o anı
YeNi_ÇeRi Uzman 16 Arl 2008 #6 Zahidem Şarkısıyla içmem İçin Bir Sebep Yaratan Büyük Yüce Ulu Bir İnsan Seviyoruz Kendisini..Seveceğiz..Sevecekler..Sevdiler..
Zahidem Şarkısıyla içmem İçin Bir Sebep Yaratan Büyük Yüce Ulu Bir İnsan Seviyoruz Kendisini..Seveceğiz..Sevecekler..Sevdiler..
Hatrım Kalır Aktif 5 Tem 2011 #7 kırşehirliye sormuşlar istiklal marşını kim yazdı? kırşehirli: neşet ertaş o yazmadıysa bile bestelemiştir. bkz: bozkırın tezenesi
kırşehirliye sormuşlar istiklal marşını kim yazdı? kırşehirli: neşet ertaş o yazmadıysa bile bestelemiştir. bkz: bozkırın tezenesi
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Tem 2016 #8 Gönül Dağı demesiyle insanı bitiren Muazzam bir ses