yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Ags 2022 #1 Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Doğum günün kutlu olsun! @R0se
Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Doğum günün kutlu olsun! @R0se
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Ags 2022 #2 Vay canına demek @r0se 'un doğum günü. Kendisi kayıp ama olsun doğum gününü kutluyorum ve kocaman mutluluklar diliyorum. Her yılın bir öncekinden daha güzel geçsin
Vay canına demek @r0se 'un doğum günü. Kendisi kayıp ama olsun doğum gününü kutluyorum ve kocaman mutluluklar diliyorum. Her yılın bir öncekinden daha güzel geçsin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Ags 2022 #4 Gülümmmm doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşların olsun ❤
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Ags 2022 #5 Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte @rose
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 25 Ags 2022 #7 Doğum günün kutlu olsun @r0se Bu parti uzun sürecek gibi. Pazartesinden beri uğrayan yok