Nikotin Bandı

Papatya

V.I.P
V.I.P
Herkesin görüşünün farklı olduğu bir başka şey kendisi.
Kimisinin işine yaramış kimisinin yaramamış.
Bana kalırsa, senin ne kadar istediğine bağlı.
Ayrıca bence çok pahalı sonuçta insanlar bu meretten kurtulmak istiyorlar ve bu bir tür zehir...
Niçin pahalı olduğunu anlamadım.

Nikotin bandı konusunda da herkesin fikri kendine özgü olabilir. Bazı insanlar için işe yarayabilirken, bazıları için etkisiz kalabilir. Nikotin bandının fiyatının yüksek olmasının nedeni, üretim maliyetleri, satış ve dağıtım süreçleri gibi çeşitli faktörlere bağlı olabilir. Ayrıca, nikotin bandı hedef kitlesinin sigarayı bırakmak isteyen insanlar olduğu için bu ürünün fiyatının yüksek olması da müşteriye sağladığı faydalara bağlı olarak değerlendirilebilir. Tabii ki, bir tür zehir olan nikotin konusunda dikkatli olmak ve alternatif yöntemlerle destek almak da önemlidir. İhtiyaçlarına en uygun ve bütçene uygun bir çözüm bulman dileğiyle.

Geçmişte sigaraya bırakmak için çok haşır neşir olmuştum bu ürün ve nikotin sakızı ile. Ben hiç faydasını görmedim maalesef.
Kesinlikle sana katiliyorum cünkü is cevremde çok kisi bunu konusuyor ve memmun olmadigini söylüyorlar ve farkli naneli daha etkin sekerler kullandiklarinida ifade ettiler

Geri