S Selen Üyecik 23 Eyl 2024 #1 Çocuklarım için kıyafete gıdaya ihtiyacım var kıyafet kullanılmış da olur lütfen yardımcı olur musunuz Allah rızası için
Çocuklarım için kıyafete gıdaya ihtiyacım var kıyafet kullanılmış da olur lütfen yardımcı olur musunuz Allah rızası için
dilara10 Özel Üye Özel üye 23 Eyl 2024 #4 Forumda yardımsever birileri çıkar diye düşünüyorum eski uyeyim ama daha yeni paylaşım yapmaya başladım ben sesinizi duyanlar olacaktır
Forumda yardımsever birileri çıkar diye düşünüyorum eski uyeyim ama daha yeni paylaşım yapmaya başladım ben sesinizi duyanlar olacaktır
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Eyl 2024 #6 Selen dediki: Çocuklarım için kıyafete gıdaya ihtiyacım var kıyafet kullanılmış da olur lütfen yardımcı olur musunuz Allah rızası için Genişletmek için tıklayın... Böyle düşünmeyin @Selen hanım, gün olur hepimizin bu tür yardımlara ihtiyacı olabilir. Detayları görüşelim bir şeyler yapmaya çalışırız elbette.
Selen dediki: Çocuklarım için kıyafete gıdaya ihtiyacım var kıyafet kullanılmış da olur lütfen yardımcı olur musunuz Allah rızası için Genişletmek için tıklayın... Böyle düşünmeyin @Selen hanım, gün olur hepimizin bu tür yardımlara ihtiyacı olabilir. Detayları görüşelim bir şeyler yapmaya çalışırız elbette.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Eyl 2024 #7 Selen dediki: 3 tane çocuğum en küçük erkek 4 yasinda kızlarım da 8 ve 10 Genişletmek için tıklayın... Türkiye nin neresinde ikamet ediyorsunuz ? Yardımcı olmamiz içinde önemli diye düşünüyorum
Selen dediki: 3 tane çocuğum en küçük erkek 4 yasinda kızlarım da 8 ve 10 Genişletmek için tıklayın... Türkiye nin neresinde ikamet ediyorsunuz ? Yardımcı olmamiz içinde önemli diye düşünüyorum
S Selen Üyecik 23 Eyl 2024 #8 YoRuMSuZ dediki: Böyle düşünmeyin @Selen hanım, gün olur hepimizin bu tür yardımlara ihtiyacı olabilir. Detayları görüşelim bir şeyler yapmaya çalışırız elbette. Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun
YoRuMSuZ dediki: Böyle düşünmeyin @Selen hanım, gün olur hepimizin bu tür yardımlara ihtiyacı olabilir. Detayları görüşelim bir şeyler yapmaya çalışırız elbette. Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun