Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 25 Ags 2020 #1 Herkes sevdiği nostalji bir parça söylesin Örnek: Özdemir Erdoğan -Sevdim Seni Bir Kere
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2020 #2 Ben Ahmet Kaya'nın Hep sonradan gelir aklım başıma parçasını çok severim ama yıllardır unutamadığım vazgeçmediğim de bir şarkı var ki o da Jale'nin Üzgünüm adlı parçası. Çoğu kişi bilmez bile
Ben Ahmet Kaya'nın Hep sonradan gelir aklım başıma parçasını çok severim ama yıllardır unutamadığım vazgeçmediğim de bir şarkı var ki o da Jale'nin Üzgünüm adlı parçası. Çoğu kişi bilmez bile
Simurg 😉 Özel üye 25 Ags 2020 #3 Tavsiyeler işe yaramış görünüyor ilk konun hayırlı olsun Athena, Kafam göre diyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 25 Ags 2020 #4 Simurg dediki: Tavsiyeler işe yaramış görünüyor ilk konun hayırlı olsun Athena, Kafam göre diyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim ?
Simurg dediki: Tavsiyeler işe yaramış görünüyor ilk konun hayırlı olsun Athena, Kafam göre diyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2020 #5 Demek bu ilk konuydu öyle mi ben de başlangıç olup devamının gelmesini istiyorum @Polyanna
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 25 Ags 2020 #7 YoRuMSuZ dediki: Demek bu ilk konuydu öyle mi ben de başlangıç olup devamının gelmesini istiyorum @Polyanna Genişletmek için tıklayın... İnşallah ??@YoRuMSuZ
YoRuMSuZ dediki: Demek bu ilk konuydu öyle mi ben de başlangıç olup devamının gelmesini istiyorum @Polyanna Genişletmek için tıklayın... İnşallah ??@YoRuMSuZ
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2020 #8 Polyanna dediki: İnşallah ??@YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Öyle inşallah maşallahla falan yürümüyor bizim işler icraat istiyoruz @Polyanna
Polyanna dediki: İnşallah ??@YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Öyle inşallah maşallahla falan yürümüyor bizim işler icraat istiyoruz @Polyanna
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 25 Ags 2020 #9 YoRuMSuZ dediki: Öyle inşallah maşallahla falan yürümüyor bizim işler icraat istiyoruz @Polyanna Genişletmek için tıklayın... Elimden geldiğince diyelim ?
YoRuMSuZ dediki: Öyle inşallah maşallahla falan yürümüyor bizim işler icraat istiyoruz @Polyanna Genişletmek için tıklayın... Elimden geldiğince diyelim ?