Y yuklex26 Üyecik 10 Ksm 2018 #1 merhaba arkadaşlar samsung j5 telefonumdan numara engelleyemedim bulduğum sitedende yapamadım yardımcı olurmusunz ??
merhaba arkadaşlar samsung j5 telefonumdan numara engelleyemedim bulduğum sitedende yapamadım yardımcı olurmusunz ??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ksm 2018 #2 Rehberde kişi kaydına gel. Üstteki "Daha fazla" seçeneğine tıkla. "Numarayı engelle/engellemeyi kaldır" seçeneğine tıkla. Upvote 0 Downvote
Rehberde kişi kaydına gel. Üstteki "Daha fazla" seçeneğine tıkla. "Numarayı engelle/engellemeyi kaldır" seçeneğine tıkla.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ekm 2024 #3 YoRuMSuZ dediki: Rehberde kişi kaydına gel. Üstteki "Daha fazla" seçeneğine tıkla. "Numarayı engelle/engellemeyi kaldır" seçeneğine tıkla. Genişletmek için tıklayın... Bende karar aldiim aileden %90 engellemeye İlk başta kocam tarafından başlayıp sonra kendi tarafıma geçmeye Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Rehberde kişi kaydına gel. Üstteki "Daha fazla" seçeneğine tıkla. "Numarayı engelle/engellemeyi kaldır" seçeneğine tıkla. Genişletmek için tıklayın... Bende karar aldiim aileden %90 engellemeye İlk başta kocam tarafından başlayıp sonra kendi tarafıma geçmeye