GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Hzr 2013 #4 Uyur gezer ol sende Bu tekerlemeyi de bi türlü söyliyemiyorum o pipak oluyo pfff
'katniss' Üstat 14 Hzr 2013 #5 Ben takır takır söylüyorum çocukluktan beri hiç unutmam bu tekerlemeyi=)=)=) uyur gezer mi=) ehe vatandaş da öyle diyordu=)
Ben takır takır söylüyorum çocukluktan beri hiç unutmam bu tekerlemeyi=)=)=) uyur gezer mi=) ehe vatandaş da öyle diyordu=)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Hzr 2013 #6 Bunu söylemekte birşey yok ki çok kısa bu çocuk oyuncağı Ben bir kaç satır olanları hızlıca söylüyorum
Bunu söylemekte birşey yok ki çok kısa bu çocuk oyuncağı Ben bir kaç satır olanları hızlıca söylüyorum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Hzr 2013 #7 ZeyNoO dediki: Bunu söylemekte birşey yok ki çok kısa bu çocuk oyuncağı Ben bir kaç satır olanları hızlıca söylüyorum Genişletmek için tıklayın... O da tabi bi yetenek işi
ZeyNoO dediki: Bunu söylemekte birşey yok ki çok kısa bu çocuk oyuncağı Ben bir kaç satır olanları hızlıca söylüyorum Genişletmek için tıklayın... O da tabi bi yetenek işi
'katniss' Üstat 14 Hzr 2013 #8 Vayyyyyyyyyyyyyyyy melek insan seni =) yetenek işi tabisiiiii daa=) ama kısa olsada zor bir tekerleme insanlar çok komik hallere giriyor pipak kitap diyenler bile oluyor
Vayyyyyyyyyyyyyyyy melek insan seni =) yetenek işi tabisiiiii daa=) ama kısa olsada zor bir tekerleme insanlar çok komik hallere giriyor pipak kitap diyenler bile oluyor
İki nokta Üstat 14 Hzr 2013 #9 Konuyu yanlış yeremi açtın yoksa banamı öyle geldi.. Adminede fark etmedi belki..
'katniss' Üstat 14 Hzr 2013 #10 Haydaaaaaaaaaa kasıntıya bak =) sen sorun bumu oldu şimdi daaa =) aaaaaaaa bir sorun var diyen olmadı
Haydaaaaaaaaaa kasıntıya bak =) sen sorun bumu oldu şimdi daaa =) aaaaaaaa bir sorun var diyen olmadı