YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 1 Mys 2022 #1 Öğrenciler tarafından yapılan icat prototipleri ve fikirleri... Akıllı baston: İSBA Akıllı ilaç kutusu Güneş fırını Güneş paneli kaplanmış binalar Her ortamda çalışabilen portatif klima Sonsuz konfeti Yerçekimini azaltan taşıma aracı Yolda metalleri temizleyen araba Çanta olabilen oturak Fosfordan enerji üretici
Öğrenciler tarafından yapılan icat prototipleri ve fikirleri... Akıllı baston: İSBA Akıllı ilaç kutusu Güneş fırını Güneş paneli kaplanmış binalar Her ortamda çalışabilen portatif klima Sonsuz konfeti Yerçekimini azaltan taşıma aracı Yolda metalleri temizleyen araba Çanta olabilen oturak Fosfordan enerji üretici
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 1 Mys 2022 #2 Gerektiğinde yanan ışıklı terlik Fındık kırıcı Damla hatırlatıcı Portatif telefon hoparlörü Gezerken temizlik yapan terlik Yaşlılar için çay soğutucu ve aydınlatıcı
Gerektiğinde yanan ışıklı terlik Fındık kırıcı Damla hatırlatıcı Portatif telefon hoparlörü Gezerken temizlik yapan terlik Yaşlılar için çay soğutucu ve aydınlatıcı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Mys 2022 #3 Patates kutusundan benim oglum lanba yapmisti gerckten cok güzel duruyordu igne ile delikler acmis Orden isiklar disari yansiyordu gece ayni Disko lanbasi gibi ortam olusuyor duvarlarda Son düzenleme: 1 Mys 2022
Patates kutusundan benim oglum lanba yapmisti gerckten cok güzel duruyordu igne ile delikler acmis Orden isiklar disari yansiyordu gece ayni Disko lanbasi gibi ortam olusuyor duvarlarda
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Mys 2022 #4 Ben de 13 yaşındayken karanlıkta yürüyebilmek için tepesinde fener olan bir şapka yapmıştım onu hatırlattı
Ben de 13 yaşındayken karanlıkta yürüyebilmek için tepesinde fener olan bir şapka yapmıştım onu hatırlattı