DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 24 Ksm 2019 #1 Değerli Öğretmenlerimize atfen... Daha, nicelerine...
r0se Forum Onuru Özel üye 24 Ksm 2019 #2 Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının günü kutlu olsun. İyi ki varsınız <3
Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının günü kutlu olsun. İyi ki varsınız <3
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Ksm 2019 #3 Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere sevgili adminimiz Yorumsuz ve diğer öğretmenimizin öğretmenler gününü kutluyorum.
Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere sevgili adminimiz Yorumsuz ve diğer öğretmenimizin öğretmenler gününü kutluyorum.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Ksm 2019 #4 Tüm öğretmenlerimize başarılı çalışmalar diliyorum bu özel günlerini kutluyorum. Bu arada o siyah önlükler çok yakışıyordu hepimize.
Tüm öğretmenlerimize başarılı çalışmalar diliyorum bu özel günlerini kutluyorum. Bu arada o siyah önlükler çok yakışıyordu hepimize.