cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #1 Gece gece can sıkıntısıyla soluğu ojelerimin yanında aldım. Ve sonuç işte ortada Bu yeni aldığım bir aparat.Bir tarafı ince fırça diğre tarafı yuvarlak şeklinde. Kullanışlı bir şey...
Gece gece can sıkıntısıyla soluğu ojelerimin yanında aldım. Ve sonuç işte ortada Bu yeni aldığım bir aparat.Bir tarafı ince fırça diğre tarafı yuvarlak şeklinde. Kullanışlı bir şey...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Ags 2013 #2 Hiçbir tırnak boyanmadı @cemree'nin tırnakları kadar Son düzenleme: 26 Ock 2014
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #3 Boyanmamıştır Kullanmayı sevsemde ertesi güne kalsa bari şuan çıkarttım uğraşlarım silindi gitti =) ama asla rahat edemiyorum hele ki şimdi ayraç çizimlerine başladım asla ...
Boyanmamıştır Kullanmayı sevsemde ertesi güne kalsa bari şuan çıkarttım uğraşlarım silindi gitti =) ama asla rahat edemiyorum hele ki şimdi ayraç çizimlerine başladım asla ...
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #5 Hallerinden memnun gibiler... E sahipleri delinin teki olunca yapcak bir şey yok illaki ayak uydurmak zorunda kalıyorlar
Hallerinden memnun gibiler... E sahipleri delinin teki olunca yapcak bir şey yok illaki ayak uydurmak zorunda kalıyorlar
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #7 Odanın dışına sızan oje ve aseton kokusunu alıp öksürmeye başlayan ailen bu huyumu pek sevmiyor sanırım Teşekkür ederim =)
Odanın dışına sızan oje ve aseton kokusunu alıp öksürmeye başlayan ailen bu huyumu pek sevmiyor sanırım Teşekkür ederim =)
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Ags 2013 #8 oje kokusu da aseton kokusu da çok guzel bence özellikle de elmalı asetonu denemelisin
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #9 dderya dediki: oje kokusu da aseton kokusu da çok guzel bence özellikle de elmalı asetonu denemelisin Genişletmek için tıklayın... Elmalıyı bilmiyorum ama oje kokusuna bende bayılırım
dderya dediki: oje kokusu da aseton kokusu da çok guzel bence özellikle de elmalı asetonu denemelisin Genişletmek için tıklayın... Elmalıyı bilmiyorum ama oje kokusuna bende bayılırım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Ags 2013 #10 Beğenmeseniz şaşardım zaten, o kokuya o kadar maruz kalmak zorunda olduğunuza göre içerisine kesinlikle beğenilesi kokular serpiştirilmiştir
Beğenmeseniz şaşardım zaten, o kokuya o kadar maruz kalmak zorunda olduğunuza göre içerisine kesinlikle beğenilesi kokular serpiştirilmiştir