• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Okul Sıranızda Ne Yazıyordu?

Biz kankimle örtü koymuştuk sıramıza gömleklrimiz beyaz olduğu için çok çabuk kirleniyordu. Böylelikle hafta ortasında gömleğimizi yıkamaktan kurtulmuştuk:) Ve örtünün üsütüne ikimizde kendi tarafımıza Necip Fazıl'dan şiir yazmıştık ben Beklenen şiirini o da Ölünün Odası isimli şiiri yazmıştık. Herkesin sıranın önünden geçerken mutlaka gözleri takılıp okuyordu, hatta öğretmenlerimiz sınavlarda kağıtları dağıtırken iyice dikkat ederek bakarlardı yazıya kopyamı diye ortalığa kopya koymayız canım o kadarda acemi deildik yani :)o örtüyü 2 sene kullandık sene sonunda örtüyü ikiye böldük ve sınıftaki herkese imzalattık öğretmenlerimizde dahil çok güzel bir hatıradır benim için :)

Siz ne yazmıştınız yada şu anda okuyorsanız sıranızda ne yazıyor :)

Öğlenciler bie küfür yazardı:@Biz de onlara:PSonra ceza aldık.Okuldaki bütün sıraları zımparaladık:DBanim tarafımda malum kişinin adı yazıyodu.

ben en son lise 2 de karalardım sıraları... şafak sayıordum o zamanlar birilerinin okuldan defolması için (=(=
ahh bee ne kahraman ne cesur ne güzel çocuklardık.....

Geri