Ölen Gülüşlerim İçin Vasiyetname
Bırakacak o kadar fazla şeyim kalmadığı için bu kadar yeter. Yoksa depremden önce o kadar çok bırakacaklarım vardı ki. Gitmesiyle 7,5 şiddetiyle ve ardı sıra artçı deprem olmasıyla birçok kayıp verdim. Ama mal kaybına onu bir türlü ekleyemedim…
Gökhan S.
- Hayallerimin hepsi hayallerini yitirmiş insanlara kalsın.
- Kurduğum yeşil düşler düşlerini yitirmişlere kalsın.
- Evim, arabam, pulum yok ama onlardan daha değerli olan samimi bakışlarım umudunu kaybetmişlere kalsın.
- Her zaman hayallimde yaşattığım Amerika’nın batısında ki o küçük ev sadece hayallerle bile mutlu olanlara kalsın.
- Birkaç kez kullanılmış olan 2. el sevgim, sevgi muhtaçlarına kalsın.
- Paramparça olmuş dünyamı sadece çöpe atın. O dünyadan kimseye fayda gelmez.
- Bir demir yığınına dönmüş sert kalbimi hurdacılara verin. En azından tonlarca ağır olan kalbimden ekmek yesinler.
- Her defasında masum bakışlara inanan kalbimin saf tarafını da şehir çöplüğüne atın. Kimse kimsenin şeytanlığına kanmasın.
- Yazdığım yazılarımı acısı taze olan, ayrılık şarabından içmiş sevgiliye bırakın. Bırakın ki neyin ne olduğunu anlasın.
- Ve son olarak gözyaşlarımı gülüşlerimin katili olan o zalime bırakın. Her defasında öldüren gülüşlerim için ağlasın.
Bırakacak o kadar fazla şeyim kalmadığı için bu kadar yeter. Yoksa depremden önce o kadar çok bırakacaklarım vardı ki. Gitmesiyle 7,5 şiddetiyle ve ardı sıra artçı deprem olmasıyla birçok kayıp verdim. Ama mal kaybına onu bir türlü ekleyemedim…
Gökhan S.