_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Mrt 2013 #1 Diyelim ki bir şekilde ölümsüz olduğunuzu farkettiniz ilk ne yaparsınız?
AHSEM ....EnDl-LeS.... 18 Mrt 2013 #5 ooo ilginç bi deneyi olurdu veeee bütün saçmalıkları yapardım ;;U
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Mrt 2013 #6 AHSEM dediki: ooo ilginç bi deneyi olurdu veeee bütün saçmalıkları yapardım ;;U Genişletmek için tıklayın... Aynen ya bütün saçmalıkları yapardım Bikaç kişiyi dövmeye çalışırdım mesela nasılsa öldüremezler filmlerdeki meşhur "arabayla uçurumdan uçma" sahnesini de mutlaka denerdim
AHSEM dediki: ooo ilginç bi deneyi olurdu veeee bütün saçmalıkları yapardım ;;U Genişletmek için tıklayın... Aynen ya bütün saçmalıkları yapardım Bikaç kişiyi dövmeye çalışırdım mesela nasılsa öldüremezler filmlerdeki meşhur "arabayla uçurumdan uçma" sahnesini de mutlaka denerdim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Mrt 2013 #8 LeyL-i Matem dediki: Oturur ağlardım,bu hayat çekilmez. Genişletmek için tıklayın... Öyle tabi canım bi süre sonra herkes sıkılır zaten ama hayal etmesi de eğlenceli geldi ne bileyim
LeyL-i Matem dediki: Oturur ağlardım,bu hayat çekilmez. Genişletmek için tıklayın... Öyle tabi canım bi süre sonra herkes sıkılır zaten ama hayal etmesi de eğlenceli geldi ne bileyim
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Mrt 2013 #9 _nehir_ dediki: Öyle tabi canım bi süre sonra herkes sıkılır zaten ama hayal etmesi de eğlenceli geldi ne bileyim Genişletmek için tıklayın... Eğlenceli olmaz olur mu,moralim bozuktu tatlım onu yazarken Aldırma sen
_nehir_ dediki: Öyle tabi canım bi süre sonra herkes sıkılır zaten ama hayal etmesi de eğlenceli geldi ne bileyim Genişletmek için tıklayın... Eğlenceli olmaz olur mu,moralim bozuktu tatlım onu yazarken Aldırma sen
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Mrt 2013 #10 LeyL-i Matem dediki: Eğlenceli olmaz olur mu,moralim bozuktu tatlım onu yazarken Aldırma sen Genişletmek için tıklayın... Bozma moralini
LeyL-i Matem dediki: Eğlenceli olmaz olur mu,moralim bozuktu tatlım onu yazarken Aldırma sen Genişletmek için tıklayın... Bozma moralini