YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ekm 2012 #1 İçimden geldi. Ben an itibari ile dinliyorum. Neden arkadaşlar da dinlemesin dedim Veeeee... Şevval Sam - Ömrümüzün Son Demi... Your browser does not support the audio element.
İçimden geldi. Ben an itibari ile dinliyorum. Neden arkadaşlar da dinlemesin dedim Veeeee... Şevval Sam - Ömrümüzün Son Demi... Your browser does not support the audio element.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ekm 2012 #2 Bitmedi... Benzemez kimse sana - M. Senar... Your browser does not support the audio element.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2012 #4 Yine esintilerdeyim ben yaa Bu akşam Şebnem Ferah'a takılıyorum abi kalite bu kız ya Sil baştan başlamak gerek bazen... Your browser does not support the audio element.
Yine esintilerdeyim ben yaa Bu akşam Şebnem Ferah'a takılıyorum abi kalite bu kız ya Sil baştan başlamak gerek bazen... Your browser does not support the audio element.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2012 #6 DNS ayarları da normal ama bende açılıyor. Başka sorun yaşayan varsa alırız güvenli bir yere, başka server üzerinde çalışır durumda.
DNS ayarları da normal ama bende açılıyor. Başka sorun yaşayan varsa alırız güvenli bir yere, başka server üzerinde çalışır durumda.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Ekm 2012 #7 Tekrar denedim yine hata verdi. Bilemiyorum belki bende vardır sorun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2012 #9 Bunu dener misiniz? Şebnem Ferah. Sil baştan. Your browser does not support the audio element.