Paradoks ... Elif ... Özel üye 31 Ock 2012 #1 Ben onu ne kadar kızdırsamda ne kadar kavga etsekte ne kadar ayrılsakta ben onu seviyorum bee İlk defa ben böyle kötü oldum ilk defa . Ve bu şarkı ona gelsin
Ben onu ne kadar kızdırsamda ne kadar kavga etsekte ne kadar ayrılsakta ben onu seviyorum bee İlk defa ben böyle kötü oldum ilk defa . Ve bu şarkı ona gelsin
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Ock 2012 #4 burada dinleme imkanına sahip mi şarkıyıyani eğer itiraf kendı kenıdneyse cok ıse yaramaz da
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 31 Ock 2012 #5 Allahımmm şarkıya bakk..Anladım bu bir komplo bu şarkıyla beni öldürmek istiyorsun ..=BB
Paradoks ... Elif ... Özel üye 31 Ock 2012 #7 =) öl geber tamammmı o kahverengi gözlerine benden başkası bakamaz =)
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 31 Ock 2012 #8 DiLa ** dediki: =) öl geber tamammmı o kahverengi gözlerine benden başkası bakamaz =) Genişletmek için tıklayın... kına yakarsın pis cadı
DiLa ** dediki: =) öl geber tamammmı o kahverengi gözlerine benden başkası bakamaz =) Genişletmek için tıklayın... kına yakarsın pis cadı