KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Nsn 2009 #3 tabi onlarında hakkı..ve bunlar çok güzel..kuzulardan bile güzel...sarı olanlara bayılıyorum..
jeriko Özel Üye Özel üye 3 Nsn 2009 #5 KıRMıZı dediki: tabi onlarında hakkı..ve bunlar çok güzel..kuzulardan bile güzel...sarı olanlara bayılıyorum.. Genişletmek için tıklayın... Sendeki bu hayvan sevgisine hayranım.Keşke meslektaşım olsaydın.Gerçi o zamanda bu sevgi aynı seviyede olurmuydu bilemiyorum.
KıRMıZı dediki: tabi onlarında hakkı..ve bunlar çok güzel..kuzulardan bile güzel...sarı olanlara bayılıyorum.. Genişletmek için tıklayın... Sendeki bu hayvan sevgisine hayranım.Keşke meslektaşım olsaydın.Gerçi o zamanda bu sevgi aynı seviyede olurmuydu bilemiyorum.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Nsn 2009 #6 bazen diyorum keske veterinerlik okusaydım diye ama düşününce iyiki okumamışım hayvanları uzaktan sevmek daha güzel diyorum..
bazen diyorum keske veterinerlik okusaydım diye ama düşününce iyiki okumamışım hayvanları uzaktan sevmek daha güzel diyorum..
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 3 Nsn 2009 #7 heyt bee ne güzelde güneşleniyor ama ben hayvanları yine de en çok mangalda seviyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Nsn 2009 #8 kuzuları sevmem ama bunları bende mangaldada çok seviyorum