YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mrt 2009 #2 Sevgili ile eylem durumunda yapılamayan durum Diğerleri ile öpüşülürken yapılabilir (mi?)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Mrt 2009 #4 simdiki öpüsmelerde konusulur bence ) gercekten kimse öpmuyorki sadece anak yanaga koyduklari icin konusmaya firsat olur .))))
simdiki öpüsmelerde konusulur bence ) gercekten kimse öpmuyorki sadece anak yanaga koyduklari icin konusmaya firsat olur .))))
Schweppes Forum Tutkunu 20 Mrt 2009 #5 Haziran dediki: sevgili ile de yapılabilitesi vardır Genişletmek için tıklayın... Vardır bencede;P
Schweppes Forum Tutkunu 20 Mrt 2009 #7 YeNi_ÇeRi dediki: Okey oynayabiliyorum ama Bunu denemedim...Deniycem Bunu.. Genişletmek için tıklayın... Yokk artıkk sonunda tokat yenilebilesi yüksek bir olay;P
YeNi_ÇeRi dediki: Okey oynayabiliyorum ama Bunu denemedim...Deniycem Bunu.. Genişletmek için tıklayın... Yokk artıkk sonunda tokat yenilebilesi yüksek bir olay;P
Schweppes Forum Tutkunu 20 Mrt 2009 #9 Küsmek yetersiz amaa nese aile içi meselelere karışmamk laızm;P