KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Nsn 2021 #1 Ördek ailesi ve yavruları resimlerle
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Nsn 2021 #2 Ben de yükleyecektim bir tane yine dosya büyük uyarısı ile karşı karşıya kaldım?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Nsn 2021 #3 AyLiz dediki: Ben de yükleyecektim bir tane yine dosya büyük uyarısı ile karşı karşıya kaldım? Genişletmek için tıklayın... Telefondan cekimlerde yan çekildiğinde sorun olmıyor canım birde öyle dene fotoğraf çekerken.?
AyLiz dediki: Ben de yükleyecektim bir tane yine dosya büyük uyarısı ile karşı karşıya kaldım? Genişletmek için tıklayın... Telefondan cekimlerde yan çekildiğinde sorun olmıyor canım birde öyle dene fotoğraf çekerken.?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Nsn 2021 #4 Önceden bende dikey resim çekiyordum yüklerken boyut sorunu çıkıyordu ama şimdi yatay çekiyorum hiç sorunsuz yüklüyorum.
Önceden bende dikey resim çekiyordum yüklerken boyut sorunu çıkıyordu ama şimdi yatay çekiyorum hiç sorunsuz yüklüyorum.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Nsn 2021 #5 Oyy nasil tatlilar , en cok annelerinin sirtina cikmalarini seviyorum o zaman cok tatli oluyorlar ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Nsn 2021 #6 KaderKatibi dediki: Önceden bende dikey resim çekiyordum yüklerken boyut sorunu çıkıyordu ama şimdi yatay çekiyorum hiç sorunsuz yüklüyorum. Genişletmek için tıklayın... Geçen ben de yatay çektim ama yine de yüklenmedi ben de foruma yükleyeceksem yatay çekmeye dikkat ediyorum?
KaderKatibi dediki: Önceden bende dikey resim çekiyordum yüklerken boyut sorunu çıkıyordu ama şimdi yatay çekiyorum hiç sorunsuz yüklüyorum. Genişletmek için tıklayın... Geçen ben de yatay çektim ama yine de yüklenmedi ben de foruma yükleyeceksem yatay çekmeye dikkat ediyorum?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Nsn 2022 #7 Üstteki ve alttaki resimler kendi çekimim.