Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Ock 2015 #1 Örgüden gelinlik olurmu demeyin oluyormuş bende görünce şaşırdım ama şıkta görünüyor doğrusu.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ock 2015 #2 Çağlam gelinlikler güzel de önce damat lazım.. Pişt ben telden yazıyorum ya..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ock 2015 #3 Bu arada damat bulmuş olsam da gelinlik örücem diye hiç uğraşamam Pişt ben telden yazıyorum ya..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ock 2015 #4 KıRMıZı dediki: Çağlam gelinlikler güzel de önce damat lazım.. Pişt ben telden yazıyorum ya.. Genişletmek için tıklayın... KıRMıZı dediki: Bu arada damat bulmuş olsam da gelinlik örücem diye hiç uğraşamam Pişt ben telden yazıyorum ya.. Genişletmek için tıklayın... Damat adayıda olur kısmetse Kırmızılım
KıRMıZı dediki: Çağlam gelinlikler güzel de önce damat lazım.. Pişt ben telden yazıyorum ya.. Genişletmek için tıklayın... KıRMıZı dediki: Bu arada damat bulmuş olsam da gelinlik örücem diye hiç uğraşamam Pişt ben telden yazıyorum ya.. Genişletmek için tıklayın... Damat adayıda olur kısmetse Kırmızılım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ock 2015 #5 Adaylardan sıkıldık damat gelsin artık Pişt ben telden yazıyorum ya..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ock 2015 #6 KıRMıZı dediki: Adaylardan sıkıldık damat gelsin artık Pişt ben telden yazıyorum ya.. Genişletmek için tıklayın... oda olur canım
KıRMıZı dediki: Adaylardan sıkıldık damat gelsin artık Pişt ben telden yazıyorum ya.. Genişletmek için tıklayın... oda olur canım