felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Ock 2013 #7 Ayy o tüyleri ne o öyle. Kahverengi örümcekten sonra bakamadım yoksa her an bayılabilirdim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ock 2013 #8 felsefe_mi dediki: Ayy o tüyleri ne o öyle. Kahverengi örümcekten sonra bakamadım yoksa her an bayılabilirdim Genişletmek için tıklayın... Canlısını görmedikten sonra beni resimleri pek etkilemiyor
felsefe_mi dediki: Ayy o tüyleri ne o öyle. Kahverengi örümcekten sonra bakamadım yoksa her an bayılabilirdim Genişletmek için tıklayın... Canlısını görmedikten sonra beni resimleri pek etkilemiyor
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Ock 2013 #9 ZeyNoO dediki: Canlısını görmedikten sonra beni resimleri pek etkilemiyor Genişletmek için tıklayın... Ben o resimlere bakarken off off evimde dolaşıpta üzerime çıktığını hayal ettim tırsıyorum her türlü böceklerden. Midem bulanıyor her türlüsüne ölüm diyorum
ZeyNoO dediki: Canlısını görmedikten sonra beni resimleri pek etkilemiyor Genişletmek için tıklayın... Ben o resimlere bakarken off off evimde dolaşıpta üzerime çıktığını hayal ettim tırsıyorum her türlü böceklerden. Midem bulanıyor her türlüsüne ölüm diyorum
BeReNN Alyam? Özel üye 23 Ock 2013 #10 Böceğin her türlüsünden korkarım off keşke konuya bakmasaydım çok korkuyorum ya