özel mesaj sayisi

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Simdi oncelikle kendim icin bisi istemiyorumm.. bana mesaj yazmak isteyen hediye gondermek isteyen canim arkadaslarim icin bu istek...

Mesaj kutum cok cabuk doluyor ve doldugunda bana uyari vermedigi icin bana mesaj yazmk isteyen biri uarmadigi surece farketmiyorum...mesaj sayi kapasitesinin artirilmasi istiyorum...yok artirilmiyorsa..doldugunda uyari versin ki mesaj temizligi yapayim...

Önceden bir uyarı vermek mümkün olabilir mi bi bakalım. Aslında mesaj kutunuzda bir grafik bar var o mesaj kutusunun doluluk oranını gösteriyor sürekli. Arada bir göz atmakta fayfa var. Aslında o işaret yukarıda olsa daha işlevsel hale gelebilir..

PtelG.webp

Özel mesaj kutusunu boşaltmayı unutmaya son diyoruz :)

Artık özel mesaj listenizde en üstte kırmızı renkle size özel mesaj kutunuzda ne kadar mesaj olduğu hatırlatılacak arkadaşlar. Bir önceki mesajda resim olarak eklemiştim ancak bu alt bölümde kaldığı için pek dikkat çekmiyordu. Şimdi görünüm şu şekilde oldu.

Biliyorsunuz mesaj kutunuz dolduğunda size mesaj iletilmez, hatta hediye bile alamazsınız :)

fKnJR.webp

Ben Dergi ve Önemli-1 adında iki klasör daha açtım, gerekli mesajları buraya taşıyorum. Bu yüzden toplam sayı 131olarak görünüyor. Normalde PM kutusunda 39 Mesaj var. Bu alandaki "Klasörü Boşalt" linkine tıklayarak PM kutusunu boşaltabilirm.

Bu açtığınız klasörlerle kaydırdığınız mesajları etkilemez. Bu klasörlerdeki mesajları ayrıca silmeniz gerekir ve mesaj saklama kapasitenizi etkiler.

Ya arkadaşlar. Özel mesajına girip bu kırmızı renkli yazıyı görünce direkt sorun varmış gibi bir hisse kapılıyorum ben :)

Çünkü forumdaki sorunalr genelde kırmızı yazı ile gösteriliyor :) Başka bir renk mi yapsak bunu?

fknjr-webp.116406

Geri