Pamuk Prenses ve Avcı Fragmanı Tr dublaj

• Konuyu açan Konuyu açan RUZG4R
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Pamuk Prenses ve Avcı filmi 2012
Çocuk filmi diye hiç ilgimi çekmemişti ama fragmanına bakılırsa pamuk prenses artık büyüklerin masalı olmuş :)

Oyuncular: Kristen Stewart, *Chris Hemsworth, *Charlize Theron, Sam Claflin, Sam Spruell, Ian McShane, Bob Hoskins, Ray Winstone, Nick Frost, Eddie Marsan

Tür: Aksiyon, Macera, Dram, Kurgu

Gösterim Tarihi: 01 Haziran 2012 Cuma

Düzenleyen yönetici:
filmi izledim tabiki bildiğimiz pamuk prenses masalı değil film hatta hiç alakası yok özel efekler güzeldi Charlize Theron her zaman ki gibi harikaydı Kristen Stewart gördüğün en kötü prensesti gerçekten kötüydü başka biri oynasa film çok daha güzel olabilirmiş..neticede boş vakitlerinizde izleyecek bir şey bulamazsanız izlenebilir .=)

IMDB puanı da (6.9) izlenmeye değer olduğunu söylüyor. Bu sıralar izlenilebilir film önerilerini topluyorum. Okuldaki arkadaşlardan aldığım birkaç öneri:

• Şeytanın avukatı
  • Yaralı yüz
  • Apokalipto
  • Cennetin krallığı
  • Efe köy entel köye karşı (yerli)
  • Ü aptal (bu filmden sıkılabilirsiniz ancak hissedişlerin dramatik bir dille anlatılışı var. Seminer döneminde proflar bazı örnek sahneleri göstermişlerdi)

Şeytanın avukatını izlemediysen bende tavsiye ederim abi izlediğin en güzel filmlerden biridir.Özellikle Al Pacino performansı süperdi bu adam mimiklerini gerçekten çok güzel kullanıyor :)

ve tabi cennetin krallığı onu bende tavsiye ederim :)

Öncelik onun demek ki. Yıllardır baştan sonra film izlemiyorum daha 2 hafta önce başladım izlemeye. Dört tane falan oldu izlediğim film sayısı :)

Geri