Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2021 #1 Ben parfüm yerine Gül suyu,yasemin ve sandal ağacı yağı esanslarını tercih ediyorum ya sizler
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Hzr 2021 #2 Nadiren kullanırım ve çok az miktarda. Yoğun kullanim bazen amaca hizmet etmemişken itici bir kokunun ortaya çıkmasına neden oluyor. Bizde parfüm kültürü maalesef zayıf varsa kenarda al kullan ya da sunun şişesi güzelmiş şeklinde alınıp kullanılıyor. Olmaaazzzzzzz
Nadiren kullanırım ve çok az miktarda. Yoğun kullanim bazen amaca hizmet etmemişken itici bir kokunun ortaya çıkmasına neden oluyor. Bizde parfüm kültürü maalesef zayıf varsa kenarda al kullan ya da sunun şişesi güzelmiş şeklinde alınıp kullanılıyor. Olmaaazzzzzzz
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 3 Hzr 2021 #4 Evet Lavanta vanilya ve çilek çok severim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Hzr 2021 #6 Tabikide Abstracion Raisonnee
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Hzr 2021 #7 Parfüm kullanmam arko kolanyası kullanırım