Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Pastırma Yenme Usülleri
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 551954" data-attributes="member: 10904"><p><span style="color: #000000"><strong>Pastırma Yenme Usülleri</strong></span></p><p><span style="color: #000000"></span></p><p><span style="color: #000000">Bazıları, pastırmaların üzerlerindeki çok sarımsaklı, biberli, tuzlu, kimyonlu ve baharatlı çemenlerden hoşlanmazlar. Veya sıhhatlerine uygun gelmezse çemenleri pastırmayı doğramadan evvel mümkün olduğu kadar çıkarmak iktiza eder. Bazıları yağlı, orta yağlı ve (kuşgömö) nü tercih ederler.</span></p><p><span style="color: #000000">Hakikaten iyi kalite, itinalı ve temiz yapılmış pastırmalara, bilhassa mübarek Ramazan ayında iştiha ve rağbet fazladır.</span></p><p><span style="color: #000000">Yağlı, orta yağlı ve yağsız (kuşgömü) tâbir edilen yerli pastırmalar ve sucuklarımız da dört muhtelif şekilde yenilir.</span></p><p><span style="color: #000000"></span></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: #000000">Pastırmayı olduğu gibi doğrayıp yemek,</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: #000000">Doğranmış dilimleri maşada ateşte sade veya sahanda tereyağında kızartarak yemek,</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: #000000">Tereyağında kızartılmış pastırmalara yumurta kırarak yemek,</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: #000000">Kavrulmuş ve sahana alınmış doğranmış soğan içine ve pastırma dilimleri arasına ceviz kadar tereyağı da katarak yumurtalar kırılırsa çok nefis ve güzel kokulu hazır bir yemek olur.</span></li> </ul></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 551954, member: 10904"] [COLOR="#000000"][B]Pastırma Yenme Usülleri[/B] Bazıları, pastırmaların üzerlerindeki çok sarımsaklı, biberli, tuzlu, kimyonlu ve baharatlı çemenlerden hoşlanmazlar. Veya sıhhatlerine uygun gelmezse çemenleri pastırmayı doğramadan evvel mümkün olduğu kadar çıkarmak iktiza eder. Bazıları yağlı, orta yağlı ve (kuşgömö) nü tercih ederler. Hakikaten iyi kalite, itinalı ve temiz yapılmış pastırmalara, bilhassa mübarek Ramazan ayında iştiha ve rağbet fazladır. Yağlı, orta yağlı ve yağsız (kuşgömü) tâbir edilen yerli pastırmalar ve sucuklarımız da dört muhtelif şekilde yenilir. [LIST] [*]Pastırmayı olduğu gibi doğrayıp yemek, [*]Doğranmış dilimleri maşada ateşte sade veya sahanda tereyağında kızartarak yemek, [*]Tereyağında kızartılmış pastırmalara yumurta kırarak yemek, [*]Kavrulmuş ve sahana alınmış doğranmış soğan içine ve pastırma dilimleri arasına ceviz kadar tereyağı da katarak yumurtalar kırılırsa çok nefis ve güzel kokulu hazır bir yemek olur. [/LIST] [/COLOR] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Pastırma Yenme Usülleri
Top