Malzemeler :
9 haşlanmış patates
1 tutam maydanoz
1 kase kornişon turşu
5 adet yeşil soğan
1 limon
tuz
zeytinyağı
Sosu için:
1 su b. yoğurt
2 çorba k. mayonez
2 çorba k. ketçap
Hazırlanışı :
9 adet haşlanmış patatesi rendeleyin.1 tutam maydanozu ince olarak kesin.Kornişon turşuyu ince olarak kesin.Yeşil soğanı ince olarak kesin.Rendelediğniz patateslerin içine maydanozu,kornişon turşuyu,yeşil soğanı ilave edin ve karıştırın.Üzerine limon suyu sıkın .
Sosu için bir kapta yoğurt,mayanez,ketçap karabiber ilave edin ve kaıştırıp sosu hazırlayın.Kek kalıbını yağlayın ve içine patatesli karışımı boşaltın.Üzerine sosu dökün ve servis edin.
9 haşlanmış patates
1 tutam maydanoz
1 kase kornişon turşu
5 adet yeşil soğan
1 limon
tuz
zeytinyağı
Sosu için:
1 su b. yoğurt
2 çorba k. mayonez
2 çorba k. ketçap
Hazırlanışı :
9 adet haşlanmış patatesi rendeleyin.1 tutam maydanozu ince olarak kesin.Kornişon turşuyu ince olarak kesin.Yeşil soğanı ince olarak kesin.Rendelediğniz patateslerin içine maydanozu,kornişon turşuyu,yeşil soğanı ilave edin ve karıştırın.Üzerine limon suyu sıkın .
Sosu için bir kapta yoğurt,mayanez,ketçap karabiber ilave edin ve kaıştırıp sosu hazırlayın.Kek kalıbını yağlayın ve içine patatesli karışımı boşaltın.Üzerine sosu dökün ve servis edin.