P Papatya V.I.P V.I.P 14 Mys 2013 #1 Merak ettik, bakalım kimler bu pazartesi sendromunu yaşıyor dedik... Lütfen anketi oylamayı unutmayınız
Merak ettik, bakalım kimler bu pazartesi sendromunu yaşıyor dedik... Lütfen anketi oylamayı unutmayınız
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Mys 2013 #3 şöyle ki; şayet pazar günüm iyi geçmişse yaşamıyorum benim için diğer günlerden farkı yok
Kaldırım Lehçesi Yeraltı Edebiyatı 27 Mys 2013 #5 Ne yazık ki yaşayanlardanım. Hatta nedendir bilinmez (ya da biliyorum, kabullenmek işime gelmiyor) cumartesi günleri erkenden yatarım, pazar günü gecenin 2,3 gibi yatarım. Psikolojik bir durum büyük bir ihtimalle ama mutsuz değilim.
Ne yazık ki yaşayanlardanım. Hatta nedendir bilinmez (ya da biliyorum, kabullenmek işime gelmiyor) cumartesi günleri erkenden yatarım, pazar günü gecenin 2,3 gibi yatarım. Psikolojik bir durum büyük bir ihtimalle ama mutsuz değilim.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #6 Şöyle ki pazartesi hafif dersler olduğundan yaşamıyorum genelde salı sendromu oluyor
A ares29 Üye 1 Şbt 2014 #7 şöyle ki; cumartesi sendromu benimki, pazar günü evde kös kös oturmak sıkıyor işimi severek yapıyorum belkide ondandır...
şöyle ki; cumartesi sendromu benimki, pazar günü evde kös kös oturmak sıkıyor işimi severek yapıyorum belkide ondandır...
malumatfuruş Üye 3 Mys 2014 #8 pazartesiden ziyade cuma sendromu yaşıyorum. sekiz buçuktan dörde kadar dersim var. :'(
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Mys 2014 #9 malumatfuruş dediki: pazartesiden ziyade cuma sendromu yaşıyorum. sekiz buçuktan dörde kadar dersim var. :'( Genişletmek için tıklayın... Pazartesi sendromunu alıştığımız için rahat geçiriyoruz da bu Cuma sendromu oldukça fena..
malumatfuruş dediki: pazartesiden ziyade cuma sendromu yaşıyorum. sekiz buçuktan dörde kadar dersim var. :'( Genişletmek için tıklayın... Pazartesi sendromunu alıştığımız için rahat geçiriyoruz da bu Cuma sendromu oldukça fena..