Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Mys 2021 #1 Pirinç pilavını mı daha çok seviorsunuz yoksa bulgur pilavını mı? Evinizde en çok hangisi pişiyor?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 4 Mys 2021 #3 En çok bulgur pilavı yapıyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Mys 2021 #4 Ben ikiside ama tercihim bulgurr cunkü daha saglikli ben pirinci okadar saglikli bulmuyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Mys 2021 #5 Pirinç pilavını severim. Bulgur pilavının sebzeli olanı birde meyhane usulü olanı severim.
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Mys 2021 #6 GüLüCüKツ dediki: En cok pirinc pilavi yapiyorum ben Genişletmek için tıklayın... Ben de pirinç pilavını daha çok seviyorum daha çok pişiriyordum ama bu bulguru sevmediğim anlamına kalmaz domatesli soğanlı yapardım içine bir miktar tuz da eklerdim o ayrı bir zevk ama midem hasta olduğundan beri uzak duruyorum
GüLüCüKツ dediki: En cok pirinc pilavi yapiyorum ben Genişletmek için tıklayın... Ben de pirinç pilavını daha çok seviyorum daha çok pişiriyordum ama bu bulguru sevmediğim anlamına kalmaz domatesli soğanlı yapardım içine bir miktar tuz da eklerdim o ayrı bir zevk ama midem hasta olduğundan beri uzak duruyorum