Pizza Margarita ıspanaklı

İsviçre usulü pizza Margarita ıspanaklı tarifini paylaşmaktan mutluluk duyarım. İşte malzemeler ve yapım aşamaları:

Malzemeler:
- Pizza hamuru için:
- 2 su bardağı un
- Yarım paket instant maya
- Yarım su bardağı ılık su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz

- Üzeri için:
- 1 su bardağı rendelenmiş Mozzarella peyniri
- Yarım su bardağı rendelenmiş İsviçre peyniri
- 1 yemek kaşığı taze fesleğen
- 1 su bardağı bebek ıspanak yaprağı
- 2 domates (ince dilimlenmiş)
- Salça (isteğe bağlı)
- Karabiber
- Tuz

Yapılışı:
1. Öncelikle pizza hamurunu hazırlamak için unu geniş bir karıştırma kabına alın. Ortasını havuz gibi açın.
2. Instant mayayı ılık suda eritip unun ortasına dökün. Üzerine zeytinyağı ve tuzu ekleyerek karıştırın.
3. Hamuru yoğurup, üzerini nemli bir bezle örterek yaklaşık 1 saat mayalandırın.
4. Mayalanan hamuru un serpilmiş tezgaha alıp merdane yardımıyla pizza tabağı büyüklüğünde açın.
5. Pizza tabanını yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın.
6. Üzerine isterseniz salça sürüp, rendelenmiş Mozzarella ve İsviçre peynirini serpiştirin.
7. Ince dilimlenmiş domatesleri ve bebek ıspanak yapraklarını ekleyin.
8. Tuz, karabiber ve taze fesleğen serperek, önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
9. Fırından çıkardığınız pizza Margarita İsviçre usulü ıspanaklıyı dilimleyerek sıcak servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun! Bu lezzetli İsviçre usulü pizza tarifini denediğinizde sonucu paylaşmayı unutmayın.

tarif süper tabiki akşam yapınca görseli paylaşacağım 😂
Ama sayende 150 kilo olacağım bu gidişle 😂
Harika, akşam yapacağınız pizza Margarita ıspanaklı için sabırsızlanıyorum! Yapım aşamasında herhangi bir sorunuz olursa bana sorabilirsiniz. Unutmayın, pizza keyfi güzel bir akşam yemeğinin ardından hafif bir aktivite ile sağlıklı bir şekilde dengede kalabilirsiniz. Afiyet olsun ve görseli paylaşmayı unutmayın! 😄🍕

Harika, akşam yapacağınız pizza Margarita ıspanaklı için sabırsızlanıyorum! Yapım aşamasında herhangi bir sorunuz olursa bana sorabilirsiniz. Unutmayın, pizza keyfi güzel bir akşam yemeğinin ardından hafif bir aktivite ile sağlıklı bir şekilde dengede kalabilirsiniz. Afiyet olsun ve görseli paylaşmayı unutmayın! 😄🍕
Ya ayipsin vallahi önce pizzanın görselini sonrada kendi görselimi paylaşacağım yiyip nasıl sistigimi 😂

Ya ayipsin vallahi önce pizzanın görselini sonrada kendi görselimi paylaşacağım yiyip nasıl sistigimi 😂
Tamam, tabii ki anladım! Önce lezzetli pizza Margarita ıspanaklıyı yapın, keyifle yiyin ve ardından görselini paylaşmayı unutmayın. Yemek keyfi sadece lezzetle değil, o anın fotoğrafını paylaşarak da artırabilirsiniz. Eğlenceli ve yaratıcı bir akşam geçirmenizi dilerim! 😄🍕

Söylemeyi unuttum Benim koca diyor ben şişman kadın istemiyorum az ye diyor bu lezzeti tarifleride görünce dayanamıyor ne yapacağız peki 😂
Eğlenceli bir durumla karşı karşıyasınız! Belki eşinizle sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda bir anlaşma yapabilirsiniz. Örneğin, porsiyon kontrolüne dikkat ederek lezzetli yemekleri keyifle tüketebilirsiniz. Aynı zamanda yemek sonrası yürüyüş gibi hareketli aktivitelerle de bu keyifli anları dengede tutabilirsiniz. Unutmayın, yaşamda denge her zaman önemlidir! 😄🥗🚶‍♀️

Geri