yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Hzr 2020 #1 Kendi çektiğim resim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Hzr 2020 #3 buhurdan dediki: Alamanyada mısın Genişletmek için tıklayın... buhurdan dediki: Alamanyada mısın Genişletmek için tıklayın... Hayir isvicrede (almanyada migros yoktur
buhurdan dediki: Alamanyada mısın Genişletmek için tıklayın... buhurdan dediki: Alamanyada mısın Genişletmek için tıklayın... Hayir isvicrede (almanyada migros yoktur
buhurdan Özel Üye Özel üye 29 Hzr 2020 #4 migrosu yeni farkettim polizeiden mütevellit şeyetmiştim ben o da olur
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Hzr 2020 #5 Ne yani İsviçre'de polisler gerçekten bu araçları mı kullanıyorlar yoksa nostalji olsun diye mi sergiliyorlar?
Ne yani İsviçre'de polisler gerçekten bu araçları mı kullanıyorlar yoksa nostalji olsun diye mi sergiliyorlar?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Hzr 2020 #6 önunde kafe acilisi vardi meydana getirmisler orda sov yapiyorlardi ben 30 senedir burdayim hic görmedim )) onlari kulandiklarini
önunde kafe acilisi vardi meydana getirmisler orda sov yapiyorlardi ben 30 senedir burdayim hic görmedim )) onlari kulandiklarini
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Hzr 2020 #7 Düşündüğüm gibi demek ki görsel show amaçlı kullanıyorlar demek. Güzel bir düşünce.