Artemis Özel Üye Özel üye 31 Tem 2019 #2 Yaaaaa ama ben bunu yerimmmmmmmm?????? bence adı sakız olsun ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2019 #4 Çok mahsun duruyor ya çok duygusal sanırım ponciğime demişsin poncik olmaz mı ?
buhurdan Özel Üye Özel üye 31 Tem 2019 #5 aaaa ne kaa güzel ne kaa güzel köpek canını senin siyah burnundan dolayı aklıma zeytinburnu geldi ya da çok uzun oldu dersen zeytin de olabilir Son düzenleme: 31 Tem 2019
aaaa ne kaa güzel ne kaa güzel köpek canını senin siyah burnundan dolayı aklıma zeytinburnu geldi ya da çok uzun oldu dersen zeytin de olabilir
Artemis Özel Üye Özel üye 31 Tem 2019 #6 Escarfe dediki: Ek dosyayı görüntüle 74479 Genişletmek için tıklayın... Offff ben bunu yiycem amaaa yaaa ?
Escarfe dediki: Ek dosyayı görüntüle 74479 Genişletmek için tıklayın... Offff ben bunu yiycem amaaa yaaa ?
r0se Forum Onuru Özel üye 31 Tem 2019 #7 Cinsiyet i erkek bide çok zıppır ya yerinde durmuyor hiç daha karar veremedik bana kalsa ben raki koyarımda bizimkiler zor beğeniyor önerilerinize oylamaya sunacağım
Cinsiyet i erkek bide çok zıppır ya yerinde durmuyor hiç daha karar veremedik bana kalsa ben raki koyarımda bizimkiler zor beğeniyor önerilerinize oylamaya sunacağım