yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Tem 2023 #1 Aşagı yukarı 1.saat oldu ben işten geleliVe postada tek bir gül ufak da bir not herşey için teşekkürler seni seviyorum tabi Almanca
Aşagı yukarı 1.saat oldu ben işten geleliVe postada tek bir gül ufak da bir not herşey için teşekkürler seni seviyorum tabi Almanca
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Tem 2023 #2 yesim434 dediki: Aşagı yukarı 1.saat oldu ben işten geleliVe postada tek bir gül ufak da bir not herşey için teşekkürler seni seviyorum tabi AlmancaEk dosyayı görüntüle 89021 Genişletmek için tıklayın... kim bu cabuk söyle bende onu sevecegim ( tabii almanca )
yesim434 dediki: Aşagı yukarı 1.saat oldu ben işten geleliVe postada tek bir gül ufak da bir not herşey için teşekkürler seni seviyorum tabi AlmancaEk dosyayı görüntüle 89021 Genişletmek için tıklayın... kim bu cabuk söyle bende onu sevecegim ( tabii almanca )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Tem 2023 #3 yilmaz27 dediki: kim bu cabuk söyle bende onu sevecegim ( tabii almanca ) Genişletmek için tıklayın... Ben bilmez kim oldugunu komsum bakalim ikinci süpriz ne cikar )
yilmaz27 dediki: kim bu cabuk söyle bende onu sevecegim ( tabii almanca ) Genişletmek için tıklayın... Ben bilmez kim oldugunu komsum bakalim ikinci süpriz ne cikar )