1-Günlük yaşantınızda işlerinizi kolaylaştırmak isteyenler için birbirinden pratik bilgileri derledik. İşte hayatınızı değiştirecek o bilgiler... Çiçek buketlerinizin dibine bir miktar votka koyarak daha uzun süre canlı kalmalarını sağlayabilirsiniz.
2-Giysilerinizin rengini, çamaşır makinesinin içine bir tutam tuz atarak koruyabilirsiniz
3-Kullanmadan önce 24 saat buzlukta bekleterek mumlarınızın daha uzun süre yanmasını sağlayabilirsiniz.
4-Kurutucudan ziyade, kıyafetlerinizi açık havada kurutmak çok daha faydalıdır
5-Dişlerinizi fırçalarken her seferinde bezelye büyüklüğünde diş macunu kullanın.
6-Peyniri keserken kesinlikle elinizle dokunmayın. Elinizdeki bakteriler peynirin daha çabuk küflenmesine neden olacaktır. Keserken peyniri ambalajından tutarak kolaylık sağlayabilirsiniz.
7-Salataya kullanacağınız marulun üzerine bir adet havlu kağıt koyarak muhafaza ederseniz, marul bir hafta kadar taze kalacaktır.
8-Muzları birbirinden ayırarak muhafaza edin, böylelikle daha geç bozulacaklardır.
9-Uçlu kaleminizin arkasındaki silgi bitmek üzereyse, silgi yuvasının dibine yuvarlanmış küçük kağıt parçaları yerleştirerek silginin seviyesini yükselip ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
10-Peynirin kestiğiniz ucuna kurumasını engellemek için az miktarda tereyağı (ya da margarin) ekleyin.
11-Ekmeklerinizin daha uzun süre taze kalmasını istiyorsanız, bir parça temiz ve taze kereviz sapıyla birlikte saklayın.
12-Pahalı sıvı sabunlarınızı su ile seyreltip kullanın.
13-Kurumaya başlayan rimelinizin içine bir iki damla solüsyon damlatın.
14-Fondöteninizi buzdolabında muhafaza edin.
15-Oje sürmeden önce tırnaklarınıza bir miktar sirke sürün.
2-Giysilerinizin rengini, çamaşır makinesinin içine bir tutam tuz atarak koruyabilirsiniz
3-Kullanmadan önce 24 saat buzlukta bekleterek mumlarınızın daha uzun süre yanmasını sağlayabilirsiniz.
4-Kurutucudan ziyade, kıyafetlerinizi açık havada kurutmak çok daha faydalıdır
5-Dişlerinizi fırçalarken her seferinde bezelye büyüklüğünde diş macunu kullanın.
6-Peyniri keserken kesinlikle elinizle dokunmayın. Elinizdeki bakteriler peynirin daha çabuk küflenmesine neden olacaktır. Keserken peyniri ambalajından tutarak kolaylık sağlayabilirsiniz.
7-Salataya kullanacağınız marulun üzerine bir adet havlu kağıt koyarak muhafaza ederseniz, marul bir hafta kadar taze kalacaktır.
8-Muzları birbirinden ayırarak muhafaza edin, böylelikle daha geç bozulacaklardır.
9-Uçlu kaleminizin arkasındaki silgi bitmek üzereyse, silgi yuvasının dibine yuvarlanmış küçük kağıt parçaları yerleştirerek silginin seviyesini yükselip ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
10-Peynirin kestiğiniz ucuna kurumasını engellemek için az miktarda tereyağı (ya da margarin) ekleyin.
11-Ekmeklerinizin daha uzun süre taze kalmasını istiyorsanız, bir parça temiz ve taze kereviz sapıyla birlikte saklayın.
12-Pahalı sıvı sabunlarınızı su ile seyreltip kullanın.
13-Kurumaya başlayan rimelinizin içine bir iki damla solüsyon damlatın.
14-Fondöteninizi buzdolabında muhafaza edin.
15-Oje sürmeden önce tırnaklarınıza bir miktar sirke sürün.