Malzemeler :
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 7 adet ufak boy muz
- 1 paket vanilya
- 2,5 su bardağı süt
- 125 gr margarin ya da tereyağı
- Hindistan cevizi
Tereyağını bir tencerede eritin. Üstüne unu koyup un helvası yapar gibi güzelce kavurun. Şekeri de ekleyip kıvama geldiğinde ocaktan alıp karıştırmaya devam ederek sütü ekleyin. Sonra vanilyayı da ekleyip ocağa tekrar koyarak yoğun bir muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Tencereyi ocaktan alın ılıdığında buzdolabına yerleştirin ve 3 saat dinlendirin. Ardından dolaptan çıkardığınız hamurdan parçalar koparıp içine önceden dilimlediğiniz muzlardan yerleştirip top halinde yuvarlayın. Muzlu topları Hindistan cevizine bulayıp servis yapın.