felsefe_mi ...!... Özel üye 29 Mys 2013 #1 Aşk bölümüne de konu açtım ya. Şimdi rahat rahat ölebilirim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Mys 2013 #4 felsefe_mi dediki: Aman Allah'ım aşk konularında kimleri görüyorum Genişletmek için tıklayın... Ben inceleme maksatlı takılıyorum, bilimsel işler Bir de konuyu sen açmışsın uğramadan geçmeyeyim dedim
felsefe_mi dediki: Aman Allah'ım aşk konularında kimleri görüyorum Genişletmek için tıklayın... Ben inceleme maksatlı takılıyorum, bilimsel işler Bir de konuyu sen açmışsın uğramadan geçmeyeyim dedim
felsefe_mi ...!... Özel üye 29 Mys 2013 #5 _nehir_ dediki: Ben inceleme maksatlı takılıyorum, bilimsel işler Bir de konuyu sen açmışsın uğramadan geçmeyeyim dedim Genişletmek için tıklayın... Aşk bölümü bile pembeli pembeli ya kasıldım ben Hadi çıkalım, bize göre değil buralar
_nehir_ dediki: Ben inceleme maksatlı takılıyorum, bilimsel işler Bir de konuyu sen açmışsın uğramadan geçmeyeyim dedim Genişletmek için tıklayın... Aşk bölümü bile pembeli pembeli ya kasıldım ben Hadi çıkalım, bize göre değil buralar
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Mys 2013 #6 felsefe_mi dediki: Aşk bölümü bile pembeli pembeli ya kasıldım ben Hadi çıkalım, bize göre değil buralar Genişletmek için tıklayın... Aynen Harf filan değiştirelim biz gel
felsefe_mi dediki: Aşk bölümü bile pembeli pembeli ya kasıldım ben Hadi çıkalım, bize göre değil buralar Genişletmek için tıklayın... Aynen Harf filan değiştirelim biz gel
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Mys 2013 #7 Okurken çok duygulandım .. felsefe bence sen aşk bölümüne konu açma ..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Hzr 2013 #8 Gerçekten etkileyiciydii Gözden nasıl kaçırmışım bu konuyu Teşekkürler felsefe