Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun..

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Tüm Cerezforum Ailesinin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun..Bu Bayram Hepimize Sağlık, Mutluluk ve Huzur Getirsin...

Not: konuyu erken açtım kusura bakmayın yarın sabah İstanbul dan ayrılıyorum ve bayram boyuncu forumda olmayacağım..şimdiden bayramınızı kutlamak istedim..herkese iyi bayramlar...

Meine Lieben

Allen die es Feiern... Und auch allen anderen... wünsche ich euch ein schönes Fest, ein paar Tage mit der Familie, das Gefühl zuhause zu sein, Liebe, Geborgenheit, Zeit... Einfach ein paar schöne Bayram-Tage.

Seker Bayraminiz mübarek olsun!

Und viel Spass beim Küsse verteilen...

Ich küss euch die Hände, ihr lieben Oldies
und euch die Augen, ihr lieben Youngsters.

Bizde cerezforum olarak tüm üyelerimizin ve Müslümanlik aleminin Ramazan Bayramini en icten dileklerimizle kutlar. Bu Bayramin hem Memleketimiz hemde tüm insanlik icin hayirlara vesile olmasini temenni ederiz.

bayramınızı kutlarım harclıgımıda isterim pamuk eller ceblereee forumda en küçük olduguma göree paraları ben almalıyım :D:D:D:D:D:D:D:v:v

Çok eskide kaldı el öpmeler, kenarı dantelli mendiller içinde şekerler, avuca zor sığan kocaman 2,5 liralık bayram harçlıkları...

Postacının getirdiği, uzaktaki dostların bayramı kutlayan bayram kartları... Aniden yok oldular, yittiler eskilerde bir yerlerde.

Yıllarca sadece seyahate gidenler tesadüfen karşılaştılarsa kutladılar birbirlerinin bayramlarını. Artık bayramlar sadece birer "fırsat" oldu, yorgun bedenlerin dinlenmesi için...

Ve bir gün sanal alemle tanıştık ve yeniden hatırladık bayramlaşmanın keyfini...

Kenarı dantelli mendiller, parlak kağıda sarılı şekerler, madeni 2,5 liralık bayram harçlıkları yoktu belki ama bir küçük haber vardı dostlardan; uzun süredir karşılaşmadığın, hala aynı adreste olup olmadığını bilmediğin...

Olsun...Sanal da olsa hatırlandığını, unutulmadığını öğrendiğin.. ...Ve eski, tek yaprak bayram kartlarında yazıldığı gibi:

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun...
Sevgiler saygılar...

Tüm Cerezforum Ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlar,büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim:)
Nice hepberaber bayramlara.;)

Geri