k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 29 Ags 2009 #2 Ben kilo alırım. Hem tutmam hem ramazan davetlerine giderim. Çok cillop bir durum
jeriko Özel Üye Özel üye 29 Ags 2009 #3 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Ben kilo alırım. Hem tutmam hem ramazan davetlerine giderim. Çok cillop bir durum Genişletmek için tıklayın... Birde oruç tutarak dene bakalım durum ne olacak.
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Ben kilo alırım. Hem tutmam hem ramazan davetlerine giderim. Çok cillop bir durum Genişletmek için tıklayın... Birde oruç tutarak dene bakalım durum ne olacak.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 29 Ags 2009 #4 jeriko dediki: Birde oruç tutarak dene bakalım durum ne olacak. Genişletmek için tıklayın... Daha çok kilo alıyorum Bu sefer orucu açıp sagura kadar yiyorum
jeriko dediki: Birde oruç tutarak dene bakalım durum ne olacak. Genişletmek için tıklayın... Daha çok kilo alıyorum Bu sefer orucu açıp sagura kadar yiyorum
jeriko Özel Üye Özel üye 29 Ags 2009 #5 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Daha çok kilo alıyorum Bu sefer orucu açıp sagura kadar yiyorum Genişletmek için tıklayın... İlahi Burak.
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Daha çok kilo alıyorum Bu sefer orucu açıp sagura kadar yiyorum Genişletmek için tıklayın... İlahi Burak.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Ags 2009 #6 aynıyım bi değişiklik yok...çok nadir zayıfladığım görülmektedir...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 30 Ags 2009 #7 Bu ramazan değişik bi durum oldu ve zayıflamaktayım .. Eee hangisini işaretlicem şimdi ben
kelebek -ütopik- V.I.P 31 Ags 2009 #9 bende aynı kalıyorum genelde gündüzleri yemek yemediimden değişme olmuyor
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ock 2022 #10 Ramazan ayında her zaman kilo alırım.