Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Mrt 2021 #1 Daha dün iyi olduğu haberini okumuştum vefat haberini yeni gördüm Seksenler dizisinde oynuyordu en son onu gözlerimiz çok arayacak Allah rahmet eylesin
Daha dün iyi olduğu haberini okumuştum vefat haberini yeni gördüm Seksenler dizisinde oynuyordu en son onu gözlerimiz çok arayacak Allah rahmet eylesin
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 8 Mrt 2021 #2 Nurlar içinde yat Bob Marley Faruk. Allah rahmet eylesin Muzo. Seni kaybetmek aileden birni kaybetmek gibi Fehmi Baba. Severek takip ettiğim 3 5 Türk tiyatrocudan biriydi. Büyük üstad. Allah gani gani rahmet eylesin.
Nurlar içinde yat Bob Marley Faruk. Allah rahmet eylesin Muzo. Seni kaybetmek aileden birni kaybetmek gibi Fehmi Baba. Severek takip ettiğim 3 5 Türk tiyatrocudan biriydi. Büyük üstad. Allah gani gani rahmet eylesin.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Mrt 2021 #3 Türk tiyatrosunun ve sonrasında sinemada da gördüğümüz Rasim Öztekin i rahmetle anıyorum. Tüm sevenlerinin başı sağolsun.
Türk tiyatrosunun ve sonrasında sinemada da gördüğümüz Rasim Öztekin i rahmetle anıyorum. Tüm sevenlerinin başı sağolsun.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Mrt 2021 #4 mekani kalbine göre olsun insallah