raw 2007 de jeff hardy nin hareketleri nasıl yapılıyor

vurdukca altaki barda olduğumuz renk daha çok yer kaplamaya baslar çok fazla yer kaplayınca yanıp soner bu demek olur ki ozel hareketlerimiz yapabiliriz bu çıkınca rakibi s ile tutup a+s ye basmamız yeterlidir. mesela jeff hardy'nin swanton bomb hareketi için ışığımız yanıp sonerken a ile ringin koşesine çıkıp a+s ye basınca hareketimiz yapar. birçok kişininde sorun yaşadığı nokta ringe hızlı bir şekilde iplerin altından girebilmektir çünkü normal girerken zorluk yasarız o anda rakip bizi geri düşürebilir benim hızlı girmeyi bilmeden once 1 dkk ringe girmeye çalıştığım oldu bu sorunu engellemek için araştırdım ve de sizinle paylasıyorum yon tuşları ile giderken bir yon tuşuna 2 kere basıp basılı tutmamız gerekir bunu yapınca adamımız koşmaya baslar ve koşarken ringin yanına gelip a ya basınca hızlı sekilde ringe gireriz ringe hızlı girmemiz aynı zamanda yabancı esyalarıda ringe sokmamıza yarar böylece benim gibi ringin dısından itemi ringe sokmak için atıp nışancılık yapmak zorunda kalmassınız bu oyunda tuştan kurtulmak için ışığımız yanarken üst üste birden a+s+d ye basmaktır

bakın arkadaşlar jeff hardy ve matt hardy nin tvist of fate hareketini yapmak için alttaki 1p olan canınızın parlaması lazım bölece adamı uyuşturup sarılın a+s ye basarsanız tvist of fate yapar.jeff hardy nin swanton bomb hareketini yapmak isterseniz ringin köşesine a ile çıkın tekrar a+s eye basıp swanton bomb ile atlaya bilirsiniz.tag team maçı yapmak için maça girmeden önce cpu cpu cpu cpu çıkar ordan birini seçip herhangi bir cpu ya gelip s ye basıp1 p olana kadar basın 1 p olur maça başlarsınız altta 1 p vardır o sizin canınız olur tag vermek için adam ın yanına git geri tuşuna basup a ya bas o tag verdiğin adam ile sen oynarsın 1 e 1 maç yapmak için cpu dan 4 tane var onların birini seçip s eye basın 1p olana kadar 1 e 1 maç yaparsınız

Geri