yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Tem 2022 #1 Resimde gördüğünüz. meyve hangi ağaca özel meyvedir?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Tem 2022 #3 Degil Ben ilk defa gördüm Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Tem 2022 #4 kharjuri yani Phoenix Silvestris Türkçede Anka kuşu Hint orman hurma, gümüş hurma, köknar hurma, orman hurma, vahşi hurma Upvote 0 Downvote
kharjuri yani Phoenix Silvestris Türkçede Anka kuşu Hint orman hurma, gümüş hurma, köknar hurma, orman hurma, vahşi hurma
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Tem 2022 #5 Gümüş hurması diyorum. Ben de ilk kez gördüm google olabileceğini söyledi. Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Tem 2022 #6 cevaplarin hic biri. Degil Belki ismi hurmadir ama Ben meyveyi sormadim Hangi Agatctabu meyveyi veriyor agaci sordum Upvote 0 Downvote
cevaplarin hic biri. Degil Belki ismi hurmadir ama Ben meyveyi sormadim Hangi Agatctabu meyveyi veriyor agaci sordum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Tem 2022 #7 yilmaz27 dediki: kharjuri yani Phoenix Silvestris Türkçede Anka kuşu Hint orman hurma, gümüş hurma, köknar hurma, orman hurma, vahşi hurma Genişletmek için tıklayın... Bugün bahçıvana sordum ne olduğunu onun. Bana yabani hurma olduğunu söyledi Sorubu yabani hurma sizce hangi ağaçta yetişmektedir ? Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: kharjuri yani Phoenix Silvestris Türkçede Anka kuşu Hint orman hurma, gümüş hurma, köknar hurma, orman hurma, vahşi hurma Genişletmek için tıklayın... Bugün bahçıvana sordum ne olduğunu onun. Bana yabani hurma olduğunu söyledi Sorubu yabani hurma sizce hangi ağaçta yetişmektedir ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Tem 2022 #8 yesim434 dediki: Bugün bahçıvana sordum ne olduğunu onun. Bana yabani hurma olduğunu söyledi Sorubu yabani hurma sizce hangi ağaçta yetişmektedir ? Genişletmek için tıklayın... palmiye agacinda Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Bugün bahçıvana sordum ne olduğunu onun. Bana yabani hurma olduğunu söyledi Sorubu yabani hurma sizce hangi ağaçta yetişmektedir ? Genişletmek için tıklayın... palmiye agacinda
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Tem 2022 #9 yilmaz27 dediki: palmiye agacinda Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle evet. Soru cevabıPalma agacı Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: palmiye agacinda Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle evet. Soru cevabıPalma agacı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Tem 2022 #10 yesim434 dediki: Kesinlikle evet. Soru cevabıPalma agacıEk dosyayı görüntüle 85166 Genişletmek için tıklayın... ispanyada çok görüyordum onun için kolay oldu soru bana Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Kesinlikle evet. Soru cevabıPalma agacıEk dosyayı görüntüle 85166 Genişletmek için tıklayın... ispanyada çok görüyordum onun için kolay oldu soru bana