RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Eyl 2014 #3 KıRMıZı dediki: Peki söyle bakim retrosesyon ne demek Genişletmek için tıklayın... Bir nevi şirket devri hocam (50 puan verseniz yeter )
KıRMıZı dediki: Peki söyle bakim retrosesyon ne demek Genişletmek için tıklayın... Bir nevi şirket devri hocam (50 puan verseniz yeter )
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Eyl 2014 #4 RUZG4R dediki: Bir nevi şirket devri hocam (50 puan verseniz yeter ) Genişletmek için tıklayın... tanım doğru ancak eksik evet sadece 50 verilebilir bu cevaba..
RUZG4R dediki: Bir nevi şirket devri hocam (50 puan verseniz yeter ) Genişletmek için tıklayın... tanım doğru ancak eksik evet sadece 50 verilebilir bu cevaba..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Eyl 2014 #5 KıRMıZı dediki: tanım doğru ancak eksik evet sadece 50 verilebilir bu cevaba.. Genişletmek için tıklayın... Geniş açıklamasını size bıraktım hocam ne de olsa bu işin piri ben değil sizsiniz
KıRMıZı dediki: tanım doğru ancak eksik evet sadece 50 verilebilir bu cevaba.. Genişletmek için tıklayın... Geniş açıklamasını size bıraktım hocam ne de olsa bu işin piri ben değil sizsiniz
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Eyl 2014 #6 RUZG4R dediki: Geniş açıklamasını size bıraktım hocam ne de olsa bu işin piri ben değil sizsiniz Genişletmek için tıklayın... geçmişe gittim geldim kankam sayende reasüransa uzun bir zaman rönasans demişliğim var benim Çok şükür söktük sigorta dilini konuyu daha önce açmadıysam açayım hemen
RUZG4R dediki: Geniş açıklamasını size bıraktım hocam ne de olsa bu işin piri ben değil sizsiniz Genişletmek için tıklayın... geçmişe gittim geldim kankam sayende reasüransa uzun bir zaman rönasans demişliğim var benim Çok şükür söktük sigorta dilini konuyu daha önce açmadıysam açayım hemen