P Papatya V.I.P V.I.P 31 Mrt 2013 #1 Saçlarınızı tarak yardımıyla ortadan ayırıyorsunuz önce... Sonra bir tutam saçınızı örüyorsunuz. Boynunuza kadar örün. Diğer tarafıda aynı şekilde örüyorsunuz. Ve arkada tüm saçlarınızı birleştirip at kuyruğu şeklinde tutun. Saçlarınızı bağlayın. Ve topuzunuzu oluşturun...
Saçlarınızı tarak yardımıyla ortadan ayırıyorsunuz önce... Sonra bir tutam saçınızı örüyorsunuz. Boynunuza kadar örün. Diğer tarafıda aynı şekilde örüyorsunuz. Ve arkada tüm saçlarınızı birleştirip at kuyruğu şeklinde tutun. Saçlarınızı bağlayın. Ve topuzunuzu oluşturun...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Şbt 2022 #2 Bir an önce saclarimi uzatmaliyim bu topuzlari yapmak icin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Şbt 2022 #3 Ben havadan şalaş topuzları daha çok beğeniyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Şbt 2022 #4 Asi Kız dediki: havadan şalaş Genişletmek için tıklayın... o nasil oluyormus simdi bakacagimm ben hayatimda hic topuz yaptirmadim )
Asi Kız dediki: havadan şalaş Genişletmek için tıklayın... o nasil oluyormus simdi bakacagimm ben hayatimda hic topuz yaptirmadim )
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Şbt 2022 #6 Böyle daha doğal bence
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Şbt 2022 #7 Saçın kısa mı abla bende uzatıcam da çok dökülüyolar ya uzatmak istiyorum bende yesim434 dediki: Bir an önce saclarimi uzatmaliyim bu topuzlari yapmak icin Genişletmek için tıklayın...
Saçın kısa mı abla bende uzatıcam da çok dökülüyolar ya uzatmak istiyorum bende yesim434 dediki: Bir an önce saclarimi uzatmaliyim bu topuzlari yapmak icin Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Şbt 2022 #8 Asi Kız dediki: Böyle daha doğal bence Genişletmek için tıklayın... Ama bu siradan stresle sac toplama gibi birsey olmus )) birde benim yüzüme sac gelmiyecek )) sinir ediyor cünkü
Asi Kız dediki: Böyle daha doğal bence Genişletmek için tıklayın... Ama bu siradan stresle sac toplama gibi birsey olmus )) birde benim yüzüme sac gelmiyecek )) sinir ediyor cünkü
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Şbt 2022 #9 yesim434 dediki: o nasil oluyormus simdi bakacagimm ben hayatimda hic topuz yaptirmadim ) Genişletmek için tıklayın... Küçükken çok yaparlardı üstüne de sim serpiştirirlerdi
yesim434 dediki: o nasil oluyormus simdi bakacagimm ben hayatimda hic topuz yaptirmadim ) Genişletmek için tıklayın... Küçükken çok yaparlardı üstüne de sim serpiştirirlerdi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Şbt 2022 #10 Asi Kız dediki: Saçın kısa mı abla bende uzatıcam da çok dökülüyolar ya uzatmak istiyorum bende Genişletmek için tıklayın... evet kisa cok dökülüyordu kestirdim simdide devam ediyor kisa
Asi Kız dediki: Saçın kısa mı abla bende uzatıcam da çok dökülüyolar ya uzatmak istiyorum bende Genişletmek için tıklayın... evet kisa cok dökülüyordu kestirdim simdide devam ediyor kisa