MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Mrt 2011 #1 Siz giyer misiniz? Ruj topuklu ayakkabılar Alberto Guardiani isimli tasarımcıya ait ve gerçekten giyilebilir ayakkabılar. ..
Siz giyer misiniz? Ruj topuklu ayakkabılar Alberto Guardiani isimli tasarımcıya ait ve gerçekten giyilebilir ayakkabılar. ..
cemree =)=) V.I.P 27 Mrt 2011 #4 abartmayım die düşündüm renkler ve zevkler tartışılır bubu beğencek olan var mııııııııııııııııııııı
cemree =)=) V.I.P 27 Mrt 2011 #7 evet yolda bunu giyen birini görürsem iyi gülerim ama dalgamıda geçerim nasıl olsa bunlarla kovalayamazda beni
evet yolda bunu giyen birini görürsem iyi gülerim ama dalgamıda geçerim nasıl olsa bunlarla kovalayamazda beni
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Mrt 2011 #9 cemree dediki: evet yolda bunu giyen birini görürsem iyi gülerim ama dalgamıda geçerim nasıl olsa bunlarla kovalayamazda beni Genişletmek için tıklayın... Gerçi bakan bi biz olmayız herhalde E herkesi kovalayamazda sanırım yırtarız yani
cemree dediki: evet yolda bunu giyen birini görürsem iyi gülerim ama dalgamıda geçerim nasıl olsa bunlarla kovalayamazda beni Genişletmek için tıklayın... Gerçi bakan bi biz olmayız herhalde E herkesi kovalayamazda sanırım yırtarız yani